Помогни и ти

Искаш ли да се присъединиш към нас?

Стани доброволец и помогни с каквото можеш на хората в нужда.

Помогни и ти. Стани доброволец

Без доброволците на Фондация „Възможност за Вас“ благотворителните кампании не биха постигнали толкова добър резултат. Благодарим на всеки, който отвори сърцето си, помогна с каквото може и дари своето лично време в името на дадена кауза.

Ако и ти искаш да станеш част от нашето голямо семейство и да помагаш на нуждаещите се, попълни формата отдясно. Всеки един от Вас може да помогне за осъществяване на една кауза по различни начини.

Ще ни помогнеш много, ако участваш в опаковането в кашони на събраните хранителни продукти и вещи, за да бъдат подготвени за дарение на социално слаби семейства, деца, възрастни хора и хора в неравностойно положение. Можеш да се включиш в раздаването на флаери на хора, с цел те да разберат за организирана благотворителна кауза или събитие, за да знаят къде и кога събираме продукти, да научат как могат да се включат и помогнат.

Ние от Фондация „Възможност за Вас“ искаме да виждаме усмивки по лицата на всички деца. Ето защо всеки доброволец може да раздава флаери, благодарение на които повече хора да разберат, че могат да дарят играчки, останали от вече порасналите им деца, с които да зарадват друго дете, лишено от родителски грижи или дете, което живее в социално слабо семейство. 

Ако притежаваш организационни качества и отговорност, ти си нашият човек, който би могъл да ни помогне в координацията на доброволците в различни каузи и в различни населени места. Ще се радваме да помогнеш в организиране на опаковането и разноса на дарените хранителни продукти и вещи. Всеки един от вас може да помогне в самото разнасяне на пакетите с храна, дрехи и играчки до нуждаещите се хора. 

Няма значение, дали можеш да отделиш няколко часа, цял ден или цял месец, за нас е важно да имаш желание да помогнеш. Ще се радваме да се присъединиш към нашето семейство и да станеш доброволец.

Стани доброволец

Попълни формата

  Стани доброволец

  Обади се на тел.: +359 889 55 00 20 или пиши на email: info@ofy.bg

  Стани част от нашите кампании и помогни инициативата ни да бъде изпълнена.

  Нашите партньори

  Без които довеждането до положителен резултат на всяка кампания би било невъзможно

  • Балнеокомплекс СПА Клуб Бор Велинград
  • Сирона ТЕК ЕООД
  • Балнеокомплекс Свети Спас – Велинград

  За Контакти

   Благотворителна фондация Възможност за Вас